2013. április 26., péntek

Száll a díj blogról blogra...


Azt hiszem, elértem blogos karrierem csúcsára, díjat kaptam!
Méghozzá kettőt, vagyis egyet, de két kedves blogger társam is megtisztelt vele.

Bár eddig úgy gondoltam, ha tízen feliratkoznak rendszeres olvasóm közé, az lesz a tetőpont, és sütök egy tortát, de hogy azt elérjem, talán vesztegetéshez kellene folyamodnom, ezért a mai napot teszem azzá.  
És mivel egyre csak tör fel belőlem az őszinteség, elmondom, hogy korábban a számat húzogattam a virtuális plecsniken, (naná, hogy nem én kaptam őket) de ezek szerint csak a róka és a szőlő esete forgott fenn, mert  most Kati és Hajni figyelmessége nagyon megmelengette a szívemet.

Íme a díj:




és a tennivalók:
- megemlíteni, kitől érkezett a díj
- továbbítani négy bloggernek, akiknek kevesebb, mint 200 követője van
- értesíteni a megajándékozottat

A továbbküldéssel viszont gondjaim vannak, mert sokan már megkapták, sőt szívem szerint visszaküldeném Katinak és Hajninak is, mert nagyon szeretek náluk lenni, és ha gép elé ülök, biztosan benézek, de az meg milyen lenne már. Nem vagyok túl aktív kommentelő, és többségében olyan blogokat olvasok, melyek írói nem ismernek engem, de azért a csokor virágnak, remélem, örülni fognak .

Mindenesetre tőlem megy hát a díj:
1. Szerafinának, aki rokonlélek, és nemsokára szegről-végről földik is leszünk, és remélem egyszer majd nemcsak virtuális barátok.
2. Anyavirágnak, akinek csodálom a bátorságát, és nagyon szurkolok, hogy új életük úgy sikerüljön, ahogy szeretnék.
3. Erának, mert szeretnék olyan kályhameleg édesanya lenni, mint ő.
4. Fodormentának, akinek a nagy csokor virág mellé egy ölelést is küldök.


Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, sokat töprengtem, és ki fogom rakni! Egy időben sok blogdíj járt blogról-blogra, volt olyan, hogy egy-egy kreatív blogon egy héten hármat is fel lehetett fedezni. De ez most más valahogy, örülök, hogy a kicsi blogok is kapnak valamennyi plusz elismerést! :)

    VálaszTörlés