2012. október 2., kedd

Ez aztán a tempó!


Tegnap délután éppen a villamoshoz baktattunk Marcival, mikor csörgött a telefonom, és egy kedves női hang érdeklődött, tanulmányozhatná-e ma reggel a környezetünket. (Az alkalmassá válás egyik feltétele, hogy a várakozók lakhelye is megfeleljen egy gyermek igényeinek és szükségleteinek.)
Nem vártam a hívását, azazhogy igen, de a tapasztalatok alapján csak a hónap vége felé. Szóltam is gyorsan az uramnak, próbáljon hazajönni még hét előtt, mégiscsak ki kellene takarítanom, most kivételesen nem csak ott, ahol a papok és a gyógytornászok táncolnak.

A lakásszemle gyorsan lezajlott, a kedves hang tulajdonosa kb. ugyanazokat a kérdéseket tette fel, amiket a kolléganője legutóbb. Azt hiszem, tetszettünk neki, az otthonunk is, és még az ujját sem húzta végig a polcokon.

Már csak a gyámhivatal-kör van hátra…

4 megjegyzés:

  1. ó, nahat, orokbe fogadtok valakit? hat ez nagyszeru! egy ismerosom szinten ezen dolgozik, a csaladunkban is tortent ilyen esemeny, es ismerek olyanokat, akiknel szinten "orok" gyerek van. orulok, hgoy egyre tobb helyrol hallom ezt mint lehetoseget. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony:)) de úgy tűnik, a gyámhivatal malmai lassabban őrölnek, azóta se kép, se hang...

      Törlés
    2. hat en nem vagoyk valami penge hivatali ugyekben. pedig eppen nemreg magyarazta az ismerosom, hgoy miert nem baj, ha ... na varj csak... valami olyasmit mondott neki a gyamugyes holgy, hogy ne banja, ha elhuzodik az ugy, mert az ugy inditasa szamit, es igy a vizsgalat lezartakor majd rogton a lista elejen talalhatja magat. de hgoy miert is....??? tenyleg, ha gyanitom, hgoy jol johet meg az informacio, akkor lejegyzeteltem volna.

      Törlés
    3. Az óra az induláskor kezd ketyegni, ebből a szempontból tényleg nem számít meddig húzódik a folyamat. Viszont kiajánlás csak azután érkezhet, ha megkaptuk az alkalmassági határozatot a gyámhivataltól. A civil szervezetekhez is csak az érvényes határozattal lehet jelentkezni. Amúgy nem stresszelünk, Marci is pont jókor érkezett, a tesója is tudni fogja, mikor jöjjön :))

      Törlés