2012. szeptember 5., szerda

Hétvége hirtelen

Nem vagyok valami áptudét, most éppen a kettővel ezelőtti  hétvégénkről készülök írni.

Csütörtökön gondoltunk egyet, magam elé húztam a gépet, szállást kerestem, és péteken este már a Balatonba lógattuk a lábunkat. Mondtam már, hogy nagyon szeretjük?
Mindhárom nap egy csoda volt Marcival, annyira természetesen és örömmel fogad minden új élményt.
Megnéztük Keszthelyen a vasútmodell-kiállítást, a teremben minden kisfiú tátott szájjal, vagy óriási lelkesedéssel (mi gyerekünk) volt jelen. Vajon a járműimádat automatikusan együtt jár az y kromoszómával?

A vadászati kiállítást nem terveztük, morbidnak érzem, hogy kitömött állatok között sétálgassak. Aztán mégis láttuk, legalábbis egy részét, miután gyermekünk önállósította magát, egy óvatlan pillanatban belógott, én pedig utána. Lelkendezve jött-ment, magyarázott és mutogatta az állatokat a többi látogatónak, akik kifizették a belépőt: néni, cicaka ( = róka, borz, görény, nagymacskák), kaka (tőkés réce, és egyéb kistestű vizimadarak) vavvau (farkas, sakál). Ha megbüntetnek, akkor is megérte volna, de nem tették. Az uram közben a földszinten keresett bennünket…

Több első is történt Marcus életében, először utazott hajón, tekert kormánykereket, és kapott saját fagyit. Egyik miatt sem panaszkodott. Először ült autószimulátor előtt, ami  ugyan nem volt bekapcsolva, de ez cseppet sem zavarta, lényeg, hogy volt kormány, amit tekerhetett.
Kire ütött ez a gyerek?











2 megjegyzés:

  1. Marci nagyon aranyos! :)
    A képek pedig gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  2. Az első mondattal csak egyet tudok érteni.
    A másodikat is nagyon köszönöm!:))

    VálaszTörlés