2018. január 8., hétfő

Az új év elején

A faluban lassanként eltűnnek a házakról a karácsonyi fények, hamarosan én is elcsomagolom a díszeket. Új év áll előttünk, új tervek, feladatok, ünnepek, lehetőségek. Az urammal már elkészítettük szokásos évi számvetésünket, értékeltük 2017-et, és megbeszéltük terveinket erre az esztendőre, és bár nem szokásom, de tettem betarthatónak remélt fogadalmakat is. 

Rendezgetem a karácsonyi szünetben készült fotókat, milyen gyorsan elrepült ez a néhány nap! Mégis mennyi minden belefért: ünnep, vendégség, együttlét, pihenés... mondjuk ez utóbbi az előbbiek miatt csak részben valósult meg, de sebaj. Tartalmas, szép napok követték nálunk a karácsonyt, sokat játszottunk, süteményt sütöttünk, beszélgettünk, kirándultunk, tanultunk, meséltünk, elkészítettem életem első egészben sült libáját, szilveszter éjjelén az utcán koccintottunk és néztük mások tüzijátékait. Nehéz elengedni...


Szenteste után még kétszer ünnepeltünk családjainkkal. Az aprók mindkét alkalommal lesték az angyalokat.





A közelünkben remek kirándulóhelyek vannak.







Az udvarunkon már nem, de a házunk fölötti dombon még fehér volt a karácsony.



A téli szünet kedvence a Diótörő. Nem lehet megunni.



Mézest többször is sütöttünk, villámgyorsan elfogyott.



Az új autós szőnyeg egy vizuális rettenet, de két (három) autómániás fiúnak maga a boldogság.



Gyerekek, róka, legó, karácsonyfa







Juli bábszínháza  hamar tetőt kapott és várrá változott.




Köszönöm, hogy velünk voltatok, 2017 utolsó rózsájával kívánok minden kedves olvasómnak boldog új esztendőt!




5 megjegyzés:

  1. nEKTEK IS BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK. a VÁRRÁ VÁLTOZOTT BÁBSZÍNHÁZ AZT JELENTI: BELAKTÁK. jÓ AZ AZ ANGYALLESŐS FOTÓ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Belakták, és ez érthető szó szerint: szőnyeget terítettünk alá, ott is akartak aludni. Marci erősen hisz az angyalokban, Mikulásban, "hallja", "látja" őket, a tesói pedig mennek utána. :)

      Törlés
  2. Boldog új évet kívánok én is!

    VálaszTörlés
  3. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatait. A nézők számára nem ismerem a helyzeteteket, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphat a függőség megszüntetéséhez. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés