2017. június 2., péntek

Szívek

Ma reggel korán keltem, hogy még le tudjam fényképezni az éjszaka befejezett szíveket. Nagyon szerettem varrni őket -kézzel böködtem- annyira, hogy amint lesz egy csöpp időm, itthonra is készítek egyet.   Pár csepp rózsaolajjal illatosítottam őket, ami fotózás közben a hajnali locsolás, a lassan szirmot bontó levendula és a kávé illatával keveredett. Remek kombináció.                                                                                                                                                              Az anyagot Marci választotta, hisz ő vitte ma reggel a szíveket ajándékba a nagyon szeretett óvónéniknek.Lezárult egy korszak, pogácsa és egy ötforintos a tarisznyában, a tegnapelőtt még kéttenyérnyi gyerekem ma elballagott az óvodából. Helló nyár!


2 megjegyzés:

  1. Ó, hát persze, ti is ballagtatok. Minden jókat kívánok az iskolakezdéshez, ez olyan izgalmas és nemcsak a gyerekeknek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint nálatok is nőtt az iskolás mókik száma. Marci lelkesen várja az iskolát, csak én izgulok, ő egy csöppet sem. Hasonló jókat kívánok nektek is!

      Törlés