2017. április 21., péntek

Szeszélyes április

Lehangoló, ha az ember tavasz közepén kinézve az udvarra ezt látja:





Tegnap logopédushoz vittem Marcit, de már a falu határában megbántam, hogy elindultunk. Zuhogó esős, havas, jeges trutyiban, alig egy hete felrakott nyári gumikkal...De legalább nem maradt meg a hó, ma már csak hideg van, és szél, és újra nem elég ha csak este gyújtok be.

Még szerencse, hogy volt nálunk tavasz is, igazi, melegen simogató, sokvirágos. Most legalább van mire visszaemlékezni.
















6 megjegyzés:

  1. Ez a tavaszi tulipános, nárciszos, jácintos ágyás hihetetlenül gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, szerintem ekkor mutatja legszebb arcát. Bár akkor sem csúnya, mikor a liliomok és a levendulák lépnek színpadra.

      Törlés
  2. Szépek a növényeid, te legalább látod ebben a tragédiában az elmúlt szépet is. Én meg csak jajgatok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, nagyon sajnálom! :( Minket megvédett a "hegyünk", a vonulat túloldalán arasznyi jégcsapok lógtak a gyümölcsfákról...

      Törlés
  3. Azta, micsoda ágyásod lett! Csodaszép! A tömeg, a színek, és mindezt gaz nélkül, felkapálva. Nem győzöm újra és újra megnézni, pedig igen csak kevés időm van itt ücsörögni. Ezt most jól megcsináltad!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bámulom ám sokszor, még most is, hogy az idő megtépázta. Érdekes, idén mintha kevesebb lenne a gaz, mindenesetre kapálás után fotóztam, biztos, ami biztos :) Tervezem, hogy virágzás után kiszedem a hagymásokat, ősszel pedig szétkapom az egész ágyást, jönnek díszfák/cserjék, rózsák is talán.

      Törlés