2014. július 24., csütörtök

Húsz perc evés,

húsz perc alvás, öt perc játék, három óra bőgés, időnként visítva. Aztán ismétel.

Az idegeim cafatokban, szidom a hasfájást, fogzást, az időjárást, a védőoltást, a növekedési ugrást, és mindent, ami csak eszembe jut, mint lehetséges kiváltó tényező. Az anyaság ingatag pátosza, és az amúgy sem példás türelmem elszállt, mint a füst.

Mindez a tegnapi nap volt. Most majdnem két órája alszik. Kopp-kopp-kopp...

7 megjegyzés:

  1. Együtt érzek! Tudom, ilyenkor mindenki ellát mindenféle jó tanáccsal ,de hátha ezt még nem próbáltátok. Nekünk a macskamenta tea -mindenre gyógyír nagyon bejött, próbáld ki, hátha! Adamo hintával társítva pedig hihetetlen a hatás:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hála Istennek, csak egy napig tartott, de nem felejtem el az ötletet, köszi :) Adamoja is lesz a legénykének néhány nap múlva, nagyon kíváncsi vagyok, szereti-e majd.

      Törlés
    2. Egyből lement alfába ahogy beleraktam, látszott rajta, hogy mennyire imádja. Tavaly egész nyáron napközben ebben aludt hol kint, hol bent, most meg imád benne hintázni.
      Nekünk a leghosszabb sírás max. 2 perc volt, csak akkor kezdett rá amikor leraktam, szóval nem raktam le egész nap, aztán jött az Adamo mint megváltás. Volt hogy vagy két héten keresztül délutánonként úgy ettem, hogy feküdtem a nagyágyban gyerekkel a hasamon, Apa meg etetett, mert már kiesett a szemem, olyan éhes voltam :-) Most meg... meglát és elindul a másik irányba, nehogy felvegyem egy kicsit tutujgatni.

      Még volt egyébként egy kb 90 cm átmérőjű babzsákja amit én varrtam és nagyon szeretett aludni abban is, most fetrengő.

      Törlés
  2. Nyugi! Puszi! Hiányoztok!
    Ági&Julcsi&Marcin

    VálaszTörlés
  3. Vagy inkább mákgubó tea? :DDD Háhá, ha az az Adamo nem maradt volna Budapesten..! :)

    VálaszTörlés